Σχόλια απο πελάτες


Σχόλια απο πελάτες μας που απόλαυσαν το εκλεκτό φαγητό στο εστιατόριο μας, και το ποτό τους στο καφέ - μπάρ.

  "Το υπέροχο φαγητό και η άψογη εξυπηρέτηση στο εστιατόριο 1 + 1 μας εντυπωσίασαν. Το παραδοσιακό στύλ του εστιατορίου έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και γενικά το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο. Το σέρβις γρήγορο και εξυπηρετηκό και το φαγητό θαυμάσιο. Ευχαριστούμε το Γιώργο και το προσωπικό του εστιατορίου, Σίγουρα θα επιστρέψουμε εκεί σύντομα!"
  Donat and Elsa from Amsterdam
   
 


Γεια χαρά,
Στέλνω ένα σύντομο mail να σας πω ευχαριστώ για την πολύ ωραία μας διαμονή στο Ρέθυμνο! Φάγαμε (και ήπιαμε!) στο υπέροχο εστιατόριο σας κάμποσες φορές την περασμένη εβδομάδα (ο οπαδός της Τότεναμ και η γυναίκα με τα πολύ μακριά μαλλία!) και νομίζω ότι δίκαιως ήταν το αγαπημένο μας εστιατόριο στο Ρέθυμνο. Το φαγητό ήταν πραγματικά υπέροχο, το προσωπικό πολύ φιλικό και η ατμόσφαιρα γενικά ήταν πολύ χαλαρή και ευχάριστη. Και φυσικά, πώς μπορεί ποτέ ξεχάσω τον ποδοσφαιρικό αγώνα που παρακολούθησα εκεί και έχασε η Man Utd!

  Ed & Magda
   
 

Γεια χαρά νούμερο ένα φίλε. Ευχαριστώ για το καλό φαγητό και την καλή ατμόσφαιρα. Χαιρετισμούς στην Όλγα, θα τα πούμε του χρόνου :)

  May-Rita & Jan
   
  Γεια χαρά Γιώργο και Όλγα! Ευχαριστούμε για την φιλοξενία! Είστε καταπληκτικοί άνθρωποι! Σας αγαπάμε! Σας ευχόμαστε τα καλύτερα, σε εσάς, τους συγγενείς σας και το εστιατόριο, ευημερία και καλούς πελάτες!!!
  Vadim, Julia & Margarita Frolova & γιαγιά Natalia
   
  Χαίρετε αγαπητέ Γιώργο και λοιπή οικογένεια,
Όπως υποσχεθήκαμε σου στέλνουμε φωτογραφίες απο τις διακοπές μας τον Ιούνιο. Περάσαμε μια υπέροχη εβδομάδα εκεί με την πεθερά μας και ήρθαμε κάμποσες φορές στο καταπληκτικό σας εστιατόριο! Σου ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι με πολλούς πελάτες!! Θα ξανάερθουμε στο "1+1"!!!
  Roelof & Liesbeth Blankespoor
Adri Strootman

απο ΟλλανδίαΜπορείτε να μας στείλετε μήνυμα με τα σχόλια σας στο giorgos@1and1restaurant.gr