Ιστορία

Στη βάση της σημερινής ταβέρνας υπήρχε ένα από τα πιο παλιά και γνωστά στέκια της πόλης του Ρεθύμνου, που λειτουργούσε ως παραδοσιακό καφενείο, το οποίο άνοιξε ο παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη, το έτος 1950. Του άρεσε πολύ να υποδέχεται και να περιποιείται τους φίλους του καθώς και τους θαμώνες του καφενείου του.

Το έτος 1970 το ανέλαβε ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη που συνέχισε την επιχείρηση, κάνοντας όμως σημαντικές αλλαγές, δημιουργώντας επιπλέων την ταβέρνα.

Το έτος 1994, ο σημερινός ιδιοκτήτης μαζί με τον πατέρα του αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχείρηση και να διπλασιάσουν την έκταση του χώρου με αποτέλεσμα αυτός να έχει πλέον δυο εισόδους, από την οδό Μάχης Κρήτης αρ. 6 και από την οδό Ιωνίας. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.. Γιατί εάν μας επισκεφθείτε, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στην καταπράσινη και ήσυχη βεράντα της ταβέρνας, ενώ μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στην άλλη πλευρά της εάν προτιμάτε κίνηση, και επικοινωνία με ντόπιους πελάτες!!!

Το φαγητό μας είναι μαγειρεμένο με παραδοσιακές συνταγές και περιλαμβάνει αγνά υλικά με βάση το Κρητικό ελαιόλαδο, ενώ το κρασί μας είναι επίσης σπιτικό Κρητικό. Θα ευχαριστηθείτε με το άψογο σέρβις και το φιλικό περιβάλλον. Για όλα τα παραπάνω έχουμε δεχθεί επαίνους από Ευρωπαϊκά πρακτορεία πολλές φορές.

Η ταβέρνα απέχει μόλις 200μ από τη θάλασσα, ενώ στη γύρω περιοχή θα βρείτε παραδοσιακό φούρνο με ψωμί και γλυκίσματα, fish spa, supermarket, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία και camping.

Επίσης διαθέτουμε δωρεάν internet και δωρεάν parking.